De winkel van De Illusie vindt u in één van de leukste en oudste winkelstraten van Gouda: de Lange Tiendeweg. Deze gezellige winkelstraat met kleinschalige winkels, verbindt de Goudse Markt met Klein Amerika. In de winkel worden, naast bloemwerk, allerlei accessoires en decoraties voor binnen en buiten gepresenteerd.

lima-fotografie-de-illusie-gouda-bloemwerk-9In de winkel staan diverse boeketten en bloemwerken voor u klaar, variërend in kleur, grootte en prijsklasse. De Illusie werkt graag met materialen en bloemen uit het seizoen of het nu lente, zomer, herfst of winter is.

Er is voor ieder wat wils te vinden in de winkel. Bent u toch op zoek naar iets anders? De Illusie maakt dit graag voor u zodat u dit later kunt afhalen. Of u plaatst vooraf een bestelling voor een prachtig boeket, bloemstuk of ander bloemwerk.

Inmiddels is De Illusie uitgegroeid tot een inspirerende winkel met verscheidene woonaccessoires. De collectie wordt meerdere keren per jaar aangevuld met nieuwe accessoires. In de winkel kunt u het gehele jaar inspiratie opdoen voor uw interieur en een origineel geschenk aanschaffen. De Illusie adviseert u graag bij het kiezen van een mooie aanvulling op uw interieur.

De vaste openingstijden van de winkel zijn:
• donderdag tm zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Buiten deze openingstijden zijn Mia en Femke in de zaak of op locatie aan het werk.

Voor bestellingen en afspraken, kunt u contact opnemen:
– per telefoon (0182 – 51 15 74 of 06 – 26 14 89 20) of
– per email (illusiegouda@hetnet.nl).
Ook kunt u het contactformulier invullen en verzenden.

Het adres van de winkel is:
Lange Tiendeweg 78
2801 KK Gouda