Voor allerlei evenementen – van klein tot groot – verzorgt De Illusie het bloemwerk en de styling op locatie. Voor particulieren en bedrijven creëert De Illusie met plezier prachtige bloemstukken met bijpassende accessoires. Bloemen en accessoires zijn vaak de finishing touch voor ieder evenement.

lima-fotografie-de-illusie-gouda-vrijwilligersdiner-sint-jan-kerk-4 De Illusie maakt de mooiste bloemstukken met verse bloemen die passen bij een bedrijfsevenement. De bloemencreaties en accessoires maken een blijvende indruk bij uw gasten. De verwerkte materialen passen bij uw bedrijfsuitstraling en het bedrijfsfeest. Denkt u eens aan weelderige boeketten bij de entree en prachtige tafelstukken tijdens het diner.
De Illusie regelt graag de styling van uw evenement in uw bedrijfspand of op een andere locatie. De Illusie is regelmatig te vinden op locaties in en rondom Gouda.  Met de vele jaren ervaring, kan De Illusie u ook geschikte locaties adviseren. De Illusie assisteert u graag bij de inrichting en presentatie van de gekozen locatie.

Ook voor particuliere feesten en partijen verzorgt De Illusie graag de mooiste creaties met bloemen en accessoires. Voor iedere bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum en verjaardagsfeest, bezorgt De Illusie prachtig bloemwerk bij u thuis of de feestlocatie. Bij een chique diner, staat een bloemstuk met verse bloemen prachtig op tafel. Bloemenvaasjes met boeketjes of losse seizoensbloemen geven een extra accent bij gezellig feest.

Wanneer u een bijzondere gelegenheid organiseert, zoals een evenement, beurs of feest, denk dan ook aan bijpassende bloemwerken en styling met mooie accessoires. Zij maken de sfeer van uw evenement en de beleving van uw gasten compleet. Foto’s van diverse evenementen die De Illusie heeft verzorgd en gestyld, kunt u bekijken in ons portfolio.

Komt u gerust eens langs in onze winkel, om alle mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren u graag over de styling en het bloemwerk om uw evenement nóg mooier te maken.