Laat u zich verrassen door het bloemwerk van De Illusie uit Gouda! De Illusie onderscheidt zich door verschillende verse bloemensoorten, kleuren en materialen door elkaar te gebruiken. Zo ontstaan de meest verrassende bloemen- en kleurencombinaties.

lima-fotografie-de-illusie-gouda-bloemwerk-5De Illusie heeft een eigen stijl voor bloemwerk en de beleving die daarbij samen gaat. Dit kan vrolijk en kleurrijk, neutraal en zacht of juist donker en stoer zijn. De Illusie kijkt naar de kwaliteit, kleur en structuren van de seizoensbloemen en maakt daar iets moois mee. De Illusie creëert bloemwerk dat bij u, het moment en de sfeer past, mét een vleugje De Illusie.

Het bloemwerk van De Illusie weerspiegelt de passie van Mia Schaap en Femke van Munster voor hun vak én hun klanten. De Illusie biedt meer dan bloemwerk; verse materialen worden zorgvuldig gekozen, de mooiste bloemen worden bij elkaar geschikt en daarbij staat de wens van de klant voorop. Alles wordt gedaan om de juiste sfeer te creëren.

Mia en Femke zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling van de Goudse binnenstad. Zij leveren o.a. een creatieve bijdrage aan Gouda bij Kaarslicht, De Kinderkaasmarkt, De Goudse Haringparty en De Goudse IJsbaan. Hun inzet voor de stad Gouda heeft onder meer bijgedragen aan de titel ‘Beste Binnenstad 2015-2017’ voor de gemeente Gouda!

Sinds de oprichting in 1992 verzorgt De Illusie vrijwel alle soorten bloemwerk op maat. De Illusie creëert iets moois voor elke gelegenheid zoals een verjaardag, jubileum, evenement, opening van een zaak, afscheid en bruiloft. Indien gewenst met een bijpassende vaas of pot, die u in de winkel kunt uitzoeken.

Kom eens langs in de winkel voor een prachtig boeket, meer informatie voor bruidswerk of om kennis te maken!