Uniek en persoonlijk bruidswerk, die boven jullie verwachtingen stijgt en helemaal bij jullie past. Dat wil De Illusie verzorgen voor jullie trouwdag. De dag waarop jullie de liefde vieren en ‘ja’ zeggen tegen elkaar. De Illusie verzorgt graag jullie bruidswerk; van bruidsboeket, corsage(s) en autoversiering tot aankleding van de trouwlocatie.

de-illusie-gouda-bloemen-decoratie-bruiloft-buiten-12-ptBruidswerk wordt voor ieder bruidspaar op maat gemaakt door De Illusie. Geen enkel bruidspaar is immers hetzelfde en iedere trouwdag is heel speciaal. Hiervoor creëert De Illusie graag een persoonlijk en eigen bruidswerk.

Om jullie bruidsboeket te ontwerpen en maken, bespreekt De Illusie met jullie alle wensen en ideeën. Bezoek de winkel en vertel alles over jullie trouwplannen. Hebben jullie een sfeer – of kleurenthema? Omschrijf jullie bruidskleding, is er een kleuraccent? Hebben jullie een voorkeur voor de vorm van het bruidsboeket? Zijn er bloemen of kleuren met een speciale betekenis voor jullie?
Ieder bruidspaar is anders, Femke en Mia maken iets dat helemaal bij jullie en jullie feest of thema past. Voor inspiratie kunnen jullie het portfolio bruidswerk bekijken.

De Illusie maakt allerlei soorten bruidsboeketten: handgebonden, draadgebonden en gestoken bruidsboeketten. Al het bloemwerk wordt gemaakt met verse bloemen en materialen. De Illusie hoort graag alles over de details die jullie dag zo bijzonder maken. In de stijl die jullie willen, mét een vleugje De Illusie, wordt een schitterend bruidsboeket met unieke corsage gemaakt. Voor de ouders, getuigen en andere gasten kunnen vanzelfsprekend bijpassende corsages worden gemaakt.

De Illusie kan op het gebied van bloemen en decoratie nog meer voor jullie verzorgen, om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. De styling en versiering van de trouwlocatie, kerk, receptie en feestlocatie wordt in de stijl en kleur van het bruidswerk doorgevoerd. Met verse bloemen van het seizoen en accessoires in bijpassende kleuren en materialen. Denk aan centerpieces, grote bloemstukken bij de entrée, een prieel aankleding en bloemenvaasjes op de tafels. Een locatie wordt nog mooier door een bloemrijke en sfeervolle aankleding, speciaal gemaakt voor jullie huwelijk.

De Illusie kan op bloem en styling gebied alles voor uw bruiloft verzorgen en een locatie omtoveren in uw thema of sfeer! Neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs in de winkel in Gouda.