Prachtige boeketten, weelderige bloemstukken, speciale bruidsboeketten en corsages, mooi rouwbloemwerk en evenement decoraties: De Illusie verzorgt dit graag voor u. Ook voor klein boeket of een subtiele bloem in originele vaas bent u bij De Illusie aan het juiste adres.

lima-fotografie-de-illusie-gouda-vrijwilligersdiner-sint-jan-kerk-1Boeketten worden gemaakt met de bloemen van het seizoen, in alle kleuren en maten. Dagelijks worden de bloemen vers ingekocht. Zo kan De Illusie de versheid blijven garanderen. In de bloemenwinkel aan de Lange Tiendeweg staat een aantal bloemwerken voor u klaar. Mocht u op zoek zijn naar iets speciaals, dan maakt De Illusie dit voor u. U kunt ook vooraf een bestelling doorgeven die u in de winkel kunt ophalen.

De Illusie verzorgt graag bruidswerk voor die speciale dag in uw leven; uw trouwdag. Een dag die vraagt om een bijzonder bruidsboeket met bijpassend bloemwerk zoals een corsage, bloemstuk voor de auto en decoratie van de feestlocatie. Al het bloemwerk moet aansluiten op uw wensen, ideeën en vanzelfsprekend bij uw persoonlijkheid passen.

Voor een moment waarbij u afscheid neemt van een dierbare, creëert De Illusie graag een prachtig rouwbloemwerk. De Illusie adviseert u over de verschillende mogelijkheden voor rouwwerk. Vanzelfsprekend houdt De Illusie daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en die van de overledene. Een rouwkrans, boeket bloemen, arrangement en zelfs een enkele bloem kan tijdens een rouwplechtigheid symbolische waarde krijgen.

De Illusie heeft veel ervaring met het decoreren en stylen van evenementen voor particulieren, organisaties en bedrijven. Denkt u bijvoorbeeld aan de Goudse IJsbaan, het Sportgala, de Haring Party, de Kinderkaas Markt, Stadhuys Gouda en Gouda Culinair.

Kom eens langs in de winkel voor een prachtig boeket, meer informatie over bloemwerk of om kennis te maken!